Predivno mesto na kojem uz salu, pozitivnu energiju i divnu ekipu ucimo o divnoj umetnosti. Ime svakako opravdava ovo udruzenje, drago mi je sto sam dosla u Fabriku Fotografa i nadam se da cemo se jos dugo druziti.

ANJA MILETA

13. godina

Kada sam dosao u Fabriku Fotografa, ocekivao sam neku dosadnu fotografsku radionicui ozbiljne profesore. A onda sam video da je Fabrika Fotografa jedno jako kul, zanimljivo i hepi mesto puno druzeljubive dece, i retko mesto na kome mozete naci ozbiljan rad, toleranciju medju clanovima, zabavne instruktore i lepu atmosferu.

- LUKA BOSKOVIC -

15. godina

Ja nemam komentara. Kada sam dosao u Fabriku Fotografa odmah sam primetio sve fine i druzeljubive ljude. Odmah se videlo da je ovo prava Fabrika Fotografa. Pravi nacin je to sto ucimo ono sto nikada nismo znali o fotografiji i sto to sve radimo s ljubavlju prema fotografiji. Za mene je Fabrika Fotografa vec uzela jedan deo u mom srcu.

- SERGEJ ĐORĐEVIĆ -

13. godina

Mislim da je dovoljno da kazem da vec u ponedeljak ujutru pocnem da brojim dane i sate do sledeceg casa u Fabrici Fotografa, koji je tek u subotu.

- MARIJA STOJKOVAC -

13. godina

Photography course with professional and verified instructors

We strive to build a new promising artists who create their own world through the lens, each in their own way.

SERVICES

PARTNERS

FABRIKA FOTOGRAFA

Udruženje građana ljubitelja fotografije
Srebrenička 3, Beograd
Telefon: 062 780745
Email: info@fabrikafotografa.com

logo

Udruženje građana ljubitelja fotografije
Srebrenička 3, Beograd
Telefon: 062 780745
Email: info@fabrikafotografa.com